LaserFocus oftalmologija

0
178

Pogledajte sajtLaserFocus je najiskusniji referentni centar za refraktivnu hirurgiju u regionu. O zdravlju Vašeg oka i bistrini vida brine tim vrhunskih, u svetu priznatih lekara uz pomoć savremene i najsofisticiranije tehnologije iz oblasti refraktivne hirurgije. Bogato iskustvo našeg stručnog tima priznato je i poznato u celom svetu i u regionu. U jedinstvenom ambijentu za opušten tretman, uz punu brigu i saradnju svog osoblja klinika Vam omogućava sigurnost izbora, da za veoma kratko vreme vratite dobar vid i živite bez naočara.

Jedna od glavnih prednosti klinike je bez sumnje individualizovani odnos prema pacijentu još od trenutka prvog kontakta, preko pregleda i pripreme za intervencije, samog operativnog zahvata, kao i u periodu posle intervencije. Naša hirurška ekipa, kao i čitav tim LaserFocus-a, su Vam dostupni u svakom trenutku za slučaj bilo kakvih pitanja. Uvek smo spremni da Vam posvetimo dužnu pažnju da bismo Vam pomogli da napravite pravilan izbor u lečenju Vaših očiju.

Uz pomoć serije tehnoloških napredaka danas je moguće korigovati najveći deo problema sa oštrinom vida uz pomoć visoko sofisticiranih, a istovremeno jednostavnih laserskih operativnih procedura. LaserFocus prati najnovije trendove u nauci i visokoj tehnologiji, koristi najmodernija tehnološka dostignuća u laserskoj korekciji vida, sa ciljem da se poveća preciznost operacije i brzina Vašeg oporavka, prevashodno brinući o sigurnosti i efikasnosti čitave procedure.

Posebna pažnja se posvećuje aserskom skidanju dioptrije. To je pouzdan put za trajno ispravljanje vida. Razvijen je veći broj laserskih metoda, od kojih se po uspešnosti izdvajaju LASIK i PRK. Ove metode ispravljaju kratkovidost, dalekovidost i astigmatizam i tako Vas mogu konačno osloboditi nošenja naočara i sočiva.

Korekcija vida pomoću lasera se primenjuje još od 80-ih godina u svetu i do sada su laserske metode toliko uznapredovale da su veoma popularne zbog svoje velike bezbednosti, uspešnosti i jednostavnosti.

Lasersko skidanje dioptrije jeste jednostavna procedura, potpuno je bezbolna i trajno snižava ili potpuno eliminiše početnu dioptriju. Krajnji ishod jeste povratak jasnog vida. Uspeh operacije zavisi od stručnosti i iskustva oftalmologa.

LaserFocus
Centar za mikrohirurgiju oka

Dr Mirko Jankov, oftalmologdr
Cara Nikolaja Drugog 25
11000 Beograd, Srbija

Telefon 011 344 6626

E-mail: info@laserfocus.eu
web: www.laserfocus.eu