Opšta bolnica Bel Medic

0
114

Pogledajte sajtPozovite nas! Javiće Vam se lekar ili posebno obučena sestra koji će, na osnovu problema koje imate, odabrati najadekvatnijeg specijalistu koji Vam je potreban. Ponudiće Vam pregled odmah, u bilo koje doba dana ili noći, nedeljom ili praznikom, kod nas ili u Vašem stanu. ? U toku samo jednog dana, uz kompletnu dijagnostiku, u Bel Medic-u možete da obavite i niz pregleda u okviru različitih specijalnosti, ili celovit sistematski pregled kojim ćete, štedeći vreme, redovno kontrolisati svoje zdravlje. Bel Medic je kuća porodičnog zdravlja u kojoj se mogu lečiti svi članovi Vaše porodice, bez obzira na starosnu dob. Bel Medic je i kompletan bolnički sistem sa vrhunski opremljenim operacionim blokom, intenzivnom negom i komfornim bolničkim apartmanima.

Belmedic opšta bolnica

Uz svu neophodnu preoperativnu pripremu, u Bel Medic-u se možete podvrgnuti hirurškom zahvatu, sigurni da ćete sve do izlaska iz bolnice biti pod stalnim nadzorom Vašeg lekara i medicinskih sestara. U izuzetno prijatnom ambijentu – više kao kod kuće, nego u bolnici – nudimo Vam i mogućnost kompletnog bolničkog ispitivanja i multidisciplinarnog lečenja.

Bel Medic
Opšta bolnica

Delatnost:
Ambulantno i bolničko lečenje dece i odraslih iz skoro svih oblasti medicine

Stručni tim:
Više od 150 najpoznatijih beogradskih lekara, među kojima su i dvojica akademika. Detaljniji sastav ovog velikog stručnog tima pogledajte na sajtu belmedic.com

Radno vreme:
Svakog dana od 00.00 – 24.00 h

Kontakt:
Koste Jovanovića 87 /Zvezdin stadion/
Viktora Igoa 1 /Beogradski sajam/
Palmira Toljatija 1 /Novi Beograd/

Telefon: 011 309 1000
Mobtel: 060; 065; 069 309 1000