Dr Brankica Milojevic, plastični hirurg

0
758

Dr Brankica Milojevic rođjena 21.11.1962. Priština, završila Medicinski fakultet, specijalizacija iz plastične, estetske i rekonstruktivne hirurgije.

Dr Brankica Milojevic

Profesionalna karijera:

– Lekar opšte prakse u Topoli, Kragujevcu i Beogradu
– Specijalizant u Centru za opekotine, plastičnu i rekonstruktivnu hirugiju KCS u Beogradu.
– Radila kao plastični i estetski hirurg u Klinici Cenex Medical u Podgorici, Specijalnoj bolnici ORS Hospital i Specijalnoj bolnici ADONIS, u Beogradu.
– Od 2009. vlasnik je ordinacije za plastičnu, estetsku hirurgiju i anti-aging Dr Milojević – DHI

Stručno usavršavanje:

– Brojni sertifikati sa stručnih kongresa u zemlji i inostranstvu iz oblasti onkoligije, rekonstrukcije dojki, mikrohirurgije, estetske hirrugije i anti-aging medicine.
– Sertifikat DHI Global Medical Group, za primenu DHI metode transplantaciji kose, kao i za obavljanje edukacije DHI metode, kod nas i u svetu.

Članstvo u udruženjima za plastičnu, rekonstruktivnu i estetsku hirurgiju:

– SRBPRAS- Srpsko udruženje
– BAPRAS – Balkansko udruženje
– EUPRAS – Evropsko udruženje
– IPRAS – Međunarodno udruženje plastičnih i estetskih hirruga
– Udruženje za dermoskopiju Srbije

Forum portala DoktorRs, nick Matija na temu Transplantacija kose, gde, kako, kada, koliko. Nekoliko njih se bavi transplantacijom kose ali je cinjenica da je DHI doneo metod u Srbiju i da je on vodeci sa Dr Brankicom Milojevic. Svi ostali nakon njih su videli samo dobar bizns u tome a nemaju nikakve inovacije i standarde kao ni tradiciju. Nije bitan DHI bitna je osoba koja ti radi. Konkretno Dr Brankica Milojevic kod nas ima najvise iskustva i jedina je koja ima sertifikat mastera ne samo za transplantaciju kose vec i za edukaciju budućih.